Sporten in de buitenlucht


Sporten in de buitenlucht is een leuke en gezellige groepsles waarbij wij werken aan uw conditie en spierkracht. Zonder enige druk, maar wel met voldoende uitdaging gaat u een heerlijk sportief uurtje tegemoet. De les is toegankelijk voor iedereen die lekker in de buitenlucht zijn/haar conditie wil verbeteren.

Tijdens de training wordt er rekening gehouden met ieder individu. Heeft u blessures of klachten dan zal de oefening hierop aangepast worden.

Er wordt gewerkt aan diverse onderdelen om fitter te worden, niet alleen conditie en spierkracht maar ook lenigheid en balans. Dit combineren we vaak in een circuittraining om zo efficiënt mogelijk de tijd te benutten.

Doordat de les in een groep gegeven wordt zult u merken dat u ook door de medesporters erg gemotiveerd wordt en tegelijkertijd ook de gezelligheid hieraan ondervindt.


Wilt u graag, voordat u zich inschrijft, kijken of de groepsles daadwerkelijk bij u past? Komt u dan gerust eens een gratis en vrijblijvende proefles meedoen! U kunt een proefles aanvragen via het aanvraagformulier proefles.


Lesdagen en locatie:

Zaterdag ochtend, 10:00 uur in Ede (Slijpkruikpark)


Prijzen:

Gratis proefles!

Losse Les: € 9,-

Kaart, 5 lessen: € 43,50

Kaart, 10 lessen: € 80,00


Inschrijven:

Wilt u graag gebruik maken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!