Reviews


Wilt u zelf ook graag een beoordeling geven, dat kan! Vult u dan het beoordelingsformulier in op de volgende pagina: Beoordelingsformulier


Reviews
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 13 reviews.


meer (herstel)kracht

★★★★★
Ineens had ik reuma. Ik was een enthousiast bootcamper en fiets altijd veel – dat viel zomaar weg. Ik voelde mijn kracht en conditie achteruitgaan. Bewegen wordt aanbevolen – maar veel is ineens niet meer mogelijk. Sportscholen en al te aanwezige spierbundels schrikken mij af. Ik wilde ook graag buiten zijn. Vanaf het eerste contact luisterde Harrie goed naar mijn vraag. Vanuit zijn kennis en kunde sprak hij vooral over herstelkracht en hielp me met het zoeken naar wat nog wél kan. En dat is, een paar maanden later, veel meer dan ik na de eerste training dacht. Langzaam bouwen we op. Harrie gaat daarbij heel zorgvuldig om met mijn lijf, de fysieke klachten die het trainen soms oproepen en hoe daar mee om te gaan, maar is zich ook bewust van het mentale proces dat daarbij hoort; hij beweegt mee met de ontwikkelingen van de ziekte en met hoe ik daar insta. Dat is voor mij van grote waarde. Het is best vreemd om iedere week met iemand die je eigenlijk niet kent in een bos rare oefeningen te doen, maar bij Harrie duurde dat vreemde maar heel even. Er ontstond al gauw een vertrouwensrelatie. Harrie heeft een groot empathisch vermogen, is buitengewoon integer en bereid alles degelijk en zorgvuldig voor. Ik ben heel blij dat hij in dit gedeelte van die plotselinge diagnose naast me staat en mij steeds terug in mijn kracht zet.
- Inge

★★★★★
Ik neem nu al zo'n tweeëneenhalf jaar deel aan de lessen Sporten in de buitenlucht. Harrie is een positieve trainer die je motiveert om vol te houden en weer even een stap verder te komen. Ik merk en zie echt resultaat! Heel blij mee! Geen les is hetzelfde, heel bijzonder hoe Harrie een zeer gevarieerd programma aanbiedt. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen of een alternatieve uitvoering van een activiteit mocht dat gewenst zijn. En niet te vergeten: tijdens het sporten hebben we veel lol!
- Irene

★★★★★
Trainer Harrie! Ik volg nu bijna 2 maanden personal training bij Remedie PT en Harrie is onmiskenbaar prima onderlegd; zeker ook door zijn paramedische kennis/achtergrond. De wekelijkse variatie aan oefeningen (ook in zijn schema's) passen ook bij mijn leergierigheid v.w.b. fitness en het maakt mij ook extra enthousiast/gemotiveerd. Waar ik extra blij mee ben is de vertaalslag die hij weet te maken van/via de oefeningen naar het hardlopen en vice versa; ook werkt het goed voor mij dat het WAAROM van de oefeningen heel helder is en ik vind het heel leuk om daar met Harrie over te sparren. Het allerbelangrijkste is overigens het mentale aspect en Harrie heeft mij in die zin al goed 'in de smiezen' :- ) en remt me af daar waar nodig v.w.b. goede verhouding rust-arbeid en zeker ook tijdens de training laat hij me doorzetten daar waar ik het anders laat lopen. Harrie ervaar als iemand die heel erg open staat voor de ander en ik vind hem zeer sociaal; ook veel interesse voor zaken buiten de sportzaal. Hij herkent het wanneer ik mijn koppie even laat hangen en hij probeert me dan dan extra (mentale) stapje te laten zetten. Dit helpt me straks ook bij mijn doel: een goede marathon van Rotterdam lopen. Ja, ik ben blij met mijn trainer! groet, Kjeld van Hees
- Kjeld van Hees

★★★★★
Na een jaar bootcamp, waar ik nog steeds met veel plezier aan deelneem, vond ik het tijd voor een volgende stap. Naast de bootcamp krijg ik nu ook weekelijks personal training bij Harrie. Heel afwisselend, zowel binnen als buiten. Het verbaasd mij steeds weer dat Harrie het voor elkaar krijgt om mij zo te stimuleren dat ik bij een oefening toch steeds weer verder door weet te gaan, terwijl ik denk dat ik niet verder kan. Ook voor thuis heeft hij een programma voor mij gemaakt van fietsen, wandelen en verschillende oefeningen. Na de eerste vier weken zie ik bij het meetmoment toch al een behoorlijke verbetering. Minder gewicht, minder vet en meer spier. Ik voel me ook een stuk fitter.
- Kees

★★★★★
Onlangs Les Mills Sprint gedaan onder leiding van Harrie. Een half uur op een spinningfiets met zware intensiteit en pompende muziek. Goede instructie vooraf en tijdens deze sessie hier en daar een (terechte) aanwijzing. Gewoon doen!
- Christiaan

★★★★★
Ik ben nu zo'n drie maanden bij Harrie aan het trainen en ik ben uitermate positief. Net als Harrie trouwens... Ik kende Harrie al als collega en wist dat ik door zijn positieve inslag meer uit mezelf kon halen dan dat ik deed. Na de geboorte van mijn twee meisjes deed ik nog wel aan volleybal en liep ik zo af en toe hard, maar ik was niet fit en ik was absoluut niet blij met mezelf. Ik besloot bij / met Harrie aan de slag te gaan en was gelijk overstag. Wat is het heerlijk om weer zo fysiek uitgedaagd te worden. Ondanks Harrie's positivisme schroomt hij niet om je het onderste uit de kan te halen. En juist daardoor ga je tot het gaatje. Daarnaast begeleidt hij mij ook op voedingsgebied. Ik kan zeggen dat ik eerst niet heel blij met hem was, maar inmiddels wel en ik hou alles (zo streng is hij niet) heel goed vol. Nu na drie maanden ben ik al verder dan ik had durven hopen. De kilo's gaan er nu goed af en ik kan niet wachten tot mijn volgende meetmoment. Wil je ook aan jezelf werken, afvallen, fit worden of gewoon lekker fanatiek sporten? Ik kan je Harrie van harte aanbevelen!
- Nancy Lijten

★★★★★
Ik heb beslist geen spijt van mijn beslissing om te stoppen met de sportschool en mij aan te melden voor de bootcamp bij Harrie. Harrie geeft op een bijzonder prettige en professionele manier les en houd in de groep toch rekening met de mogelijkheden van iedere deelnemer afzonderlijk. Ondanks mijn slechte conditie en beperkingen door blessures, uit het verleden, ziet hij toch kans mij telkens weer te motiveren en indien mogelijk een stapje meer te doen dan ikzelf voor mogelijk gehouden had.
- Kees

★★★★★
Ik ben van huis uit geen sportman.... maar na een hartinfarct in 2015 is daar nu enig verandering in gekomen. Harry weet mij te motiveren en een steun in de rug te geven met sporten !! hij is mijn personal trainer,zeer gemotiveerd en daar ben ik blij mee,houd van een geintje en verder een leuke aardige kerel ... Hoop nog wat lessen van hem te mogen krijgen. Top !! Groeten Edward
- Edward

★★★★★
Nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden maar Harry geeft zo fijn training dat ik er echt plezier in heb gekregen! Hele goede begeleiding en zeer goed afgestemd op ieders conditie en kunnen. De trainingen zijn gezellig en afwisselend!
- Carolien

★★★★★
Harry geeft leuke afwisselende maar vooral motiverende trainingen. Hij weet het altijd zo te brengen dat je het uiterste uit jezelf haalt. Daarbij houdt hij je tijdens de training goed in de gaten op de juiste houding en corrigeert waar nodig. Een echte aanrader!
- Chantal

★★★★★
Harrie blijft mij motiveren door zijn rustige doch doortastende houding. Hij laat me ontdekken wat mijn lichaam aankan en daagt uit daar waar nodig. Afwisseling en een positieve houding houden het uitdagend voor mij en voor mijn hond!
- Tamar en muis

★★★★★
Ontzettende leuke en afwisselende lessen met een zeer gemotiveerde trainer! Door zijn enthousiasme en gemotiveerde instelling zet je vaak toch nog een extra stapje verder door. Harrie geeft op een zeer prettige manier les, een echte aanrader!
- Joyce

★★★★★
Goede workout! Aangepast aan de individu en elke weer verschillend. Harrie houdt goed in de gaten of je nog verder kan en past de training aan op wat je kunt. Dus kortom een top trainer!
- Ayaz