Revalidatie – Medische training


massagesalon-pijnklachten-1000x388Bij lichamelijke klachten hoort u vaak wat u niet meer kunt in plaats van wat u nog wel kan!

 

Medische personal training is goed toe te passen na een operatie of tijdens/na een revalidatie periode. Na afloop van de trainingen zult u zich beter kunnen bewegen, fitter voelen en lekkerder in uw vel zitten.

 

De behandeling en het programma is voor iedereen toegankelijk die zich beperkt voelt in het bewegen door lichamelijke klachten. U kunt hierbij denken aan de volgende klachten:

  • Schouderklachten
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Knieklachten

Direct resultaat met  de 4xT Methode


De 4xT Methode is een nieuwe en zeer effectieve methode die aan de basis staat van elke behandeling. Met de 4xT Methode bestrijden wij niet alleen de symptomen, maar gaan wij opzoek naar de oorzaak van de pijnklachten die wij vervolgens zullen behandelen.

Door een intensief en persoonlijk programma is na één sessie al gegarandeerd resultaat te merken.


80% van de patiënten is binnen 1-3 behandelingen al klachtenvrij!


De behandeling

  1. Testen: er zullen een aantal testen afgenomen worden om te achterhalen waar de oorzaak van de beperking/klacht zich bevindt.
  2. Tapen: na het testen wordt de beweging de goede richting ingestuurd en ingetaped voor ondersteuning
  3. Triggeren: met fysiotherapeutische en manuele behandeltechnieken wordt de beweging van het gewricht in de goede richting gestuurd en vrijgezet
  4. Training: na de behandeling volgt er een specifieke en doelgerichte medische fitnesstraining om de resultaten op langer termijn te behouden

Lesdagen en locatie:

Op afspraak.

Deze training wordt op dit moment in Utrecht gegeven, maar kan in de nabije toekomst ook in Ede gegeven worden.


Prijzen:

Gratis intakegesprek

Op aanvraag


Inschrijven:

Wilt u graag gebruik maken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!