Revalidatie – Medische training


Bij lichamelijke klachten hoort u vaak wat u niet meer kunt in plaats van wat u nog wel kan!

Medische personal training is goed toe te passen na een operatie of tijdens/na een revalidatieperiode. Na afloop van de trainingen zult u zich beter kunnen bewegen, fitter voelen en lekkerder in uw vel zitten. Kortom, we gaan voor fysieke prestatieverbetering

De behandeling en het programma is voor iedereen toegankelijk die zich beperkt voelt in het bewegen door lichamelijke klachten. U kunt hierbij denken aan de volgende klachten:

  • Schouderklachten
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Knieklachten

Direct resultaat met  de 4xT Methode


De 4xT Methode is een nieuwe en zeer effectieve methode die aan de basis staat van elke behandeling. Met de 4xT Methode bestrijden wij niet alleen de symptomen, maar gaan wij opzoek naar de oorzaak van de pijnklachten die wij vervolgens zullen behandelen.

Door een intensief en persoonlijk programma is na één sessie al gegarandeerd resultaat te merken.


80% van de patiënten is binnen 1-3 behandelingen al klachtenvrij!


De behandeling

  1. Testen: er zal een aantal testen afgenomen worden om te achterhalen waar de oorzaak van de beperking/klacht zich bevindt.
  2. Tapen: na het testen wordt de beweging de goede richting ingestuurd en ingetaped voor ondersteuning
  3. Triggeren: met fysiotherapeutische en manuele behandeltechnieken wordt de beweging van het gewricht in de goede richting gestuurd en vrijgezet
  4. Training: na de behandeling volgt er een specifieke en doelgerichte medische fitnesstraining om de resultaten op langer termijn te behouden

Inspanningstest

  • In diverse situaties kan het slim zijn omeen inspanningstest te doen. Dit om een juist beeld te schetsen van uw huidige fysieke belastbaarheid / conditie, maar ook om  uw trainingzones  te bepalen. Hierdoor kunnen we nog specifieker kijken hoe we het beste uw doel kunnen bereiken en richten we ons op prestatieverbetering.
  • De inspanningstest doet u bij InspanningLoont (Utrecht) waar wij nauw mee samenwerken. Wilt u meer informatie over  InspanningLoont, kijk dan op: www.inspanningloont.nl.

Lesdagen en locatie:

Op afspraak.

Deze training wordt op dit moment in Utrecht gegeven, maar kan in de nabije toekomst ook in Veenendaal gegeven worden.


Prijzen:

Eerste vrijblijvende intakegesprek (30 min) is gratis.

1 sessie €60,-

6 sessies €345,-

10 sessies €570,-


Inschrijven:

Wilt u graag gebruikmaken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!