Personal training


Personal training is een effectieve, individuele fitnessvorm waarbij ik samen met u een sportplan maak om uw persoonlijke doel te behalen. Doordat er 1-op-1 begeleiding is bij het sporten, wordt er tot 30% meer resultaat geboekt dan bij normale trainingsprogramma’s. Een personal training programma is ook zeer geschikt als u chronische klachten ondervind van bijvoorbeeld hartrevalidatie of reumatische klachten.


Personal training is de meest aangeboden en snelstgroeiende fitnessvorm. Het is voor iedereen, alle leeftijdscategorieën, toegankelijk.


Programma persoonlijk op maat

Wilt u afvallen, beter kunnen ontspannen of meer energie opbouwen? Al deze doelen zijn haalbaar bij personal training. Het trainingsprogramma wordt gebaseerd op uw fysieke gesteldheid, uw levensstijl, motivatie en doelstellingen. Uw doelen en wensen staan in het programma voorop en zullen constant getoetst worden. Daarnaast zal ik u ook coachen naar een gezondere levensstijl en voeding, om het beste en meest langdurige resultaat te krijgen.


Personal training ook voor sporters

Naast fitness is het nu ook mogelijk om sportspecifieke personal training te ontvangen voor bijvoorbeeld wielrennen, schaatsen, hardlopen of roeien. Hierbij kunt u denken aan een persoonlijk fitness en sportprogramma afgestemd op uw sportdoel.


Inspanningstest

In diverse situaties kan het slim zijn omeen inspanningstest te doen. Dit om een juist beeld te schetsen van uw huidige fysieke belastbaarheid / conditie, maar ook om  uw trainingzones  te bepalen. Hierdoor kunnen we nog specifieker kijken hoe we het beste uw doel kunnen bereiken en richten we ons op prestatieverbetering.

De inspanningstest doet u bij inspanning Loont (Utrecht) waar wij nauw mee samenwerken. Wilt u meer informatie over  inspanning Loont, kijk dan op: www.inspanningloont.nl.

Voordelen van Personal Training

  • Persoonlijke begeleiding
  • Trainingsprogramma op maat
  • Betere en snellere resultaten
  • Praktische voedingsadviezen

Lesdagen en locatie:

Op afspraak.

Deze training wordt op dit moment in Utrecht gegeven, maar kan ook in Veenendaal gegeven worden.


Prijzen:

Eerste vrijblijvende intakegesprek (30 min) is gratis.

1 sessie personal training €60,-

6 sessies personal training €345,-

10 sessies personal training €570,-


Inschrijven:

Wilt u graag gebruikmaken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!