Home -Workout


In deze periode van meer  thuis zijn door de huidige COVID-19 situatie, mis je misschien al meer je dagelijkse woon-werkverkeer beweegactiviteiten.  En ga je alleen misschien nog de deur uit voor de nodige dingen.

Even naar de sportschool, je favoriete groepslesje of je wandelclubje sla je misschien gevoelsmatig helaas even over. Ook al mag het wel en doen de sportclubs bij jou in de buurt enorm hun best om het verantwoord sporten mogelijk te maken, kies je er toch liever voor om het even over te slaan.

In dit geval past misschien een Homeworkout bij jou,. Tijdens een telefonische intake bespreken we jouw doel en eventuele blessures, maar houden we ook rekening met jouw belastbaarheid en motivatie. Door welke bewegingsvorm raak jij nou echt gemotiveerd? Al dit soort vragen nemen we mee om een op maat gemaakt schema voor jou samen te stellen.

Vervolgens nemen we dit schema door waarna je voor een afgesproken periode aan de slag gaat. Tussentijds zullen er evaluatiemomenten zijn, mocht je ergens tegen aan lopen met de training.

Met de Home -workout krijg jij thuis wat sportmaterialen, die je gaat gebruiken om je oefeningen te doen.

Deze Home workout kost slechts € 30 per maand.

Inschrijven:

Wilt u graag gebruikmaken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!