Herstelprogramma na COVID-19


Het verloop van COVID-19 verschilt per persoon. Afhankelijk van uw klachten bent u opgenomen geweest op de intensive care (IC) en de verpleegafdeling of alleen op de verpleegafdeling.

Een verminderde conditie door spierzwakte en het onvoldoende functioneren van verschillende organen heeft hiervoor gezorgd. Misschien dat u al moeite ervaart met de dagelijkse handelingen. Juist dan is het goed om gedoseerd op te gaan bouwen met afgestemde herstelprogramma`s die aansluiten bij uw huidige fysieke gesteldheid.  Deze trainingen zijn gericht op spierversterking en verbetering van de lichamelijke conditie.

Om deze herstelprogramma`s aan te kunnen bieden, werk ik nauw samen met een inspanningsfysioloog en sportartsen die ruim ervaring hebben met het testen van ex-Covid Patiënten.

Door deze trainingen zal o.a. vermoeidheid en zwakte verminderen  en zult u beter in staat zijn om uw leven van voor COVID-19 te kunnen oppakken.

De trainingen kunnen op locatie zijn, maar ook  juist in de beginsituatie thuis worden uitgevoerd,


Lesdagen en locatie:

Op afspraak.

Deze training wordt op dit moment in Utrecht gegeven, maar kan  in de nabije toekomst ook in Veenendaal gegeven worden. Zoals hierboven beschreven zal in de beginsituatie gekozen worden om thuis de training uit te voeren.


Prijzen:

Gratis intakegesprek

Op aanvraag


Inschrijven:

Wilt u graag gebruikmaken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!