Boxen


Boxen is een leuke en gezellige groepsles in de buitenlucht waarbij wij werken aan uw conditie, reactievermogen en spierkracht.

De les is toegankelijk voor iedereen die lekker in de buitenlucht zijn/haar conditie wil verbeteren. Tijdens de lessen leert u verschillende box technieken op recreatief niveau. Door middel van een correcte uitvoering en de juiste gaat u merken dat uw techniek verbeterd en dat u zich fitter en sterker gaat voelen.

Tijdens de training wordt er rekening gehouden met ieder individu. Heeft u blessures of klachten dan zal de oefening hierop aangepast worden. De lessen worden in periodes van 4 weken gegeven en afgewisseld met een periode van 4 weken gewichtheffen .

Doordat de les in een groep gegeven wordt zult u merken dat u ook door de medesporters erg gemotiveerd wordt en tegelijkertijd ook de gezelligheid hieraan ondervindt.


Wilt u graag, voordat u zich inschrijft, kijken of de groepsles daadwerkelijk bij u past? Komt u dan gerust eens een gratis en vrijblijvende proefles meedoen! U kunt een proefles aanvragen via het aanvraagformulier proefles.


Lesdagen en locatie:

Dinsdag avond, 20:00 uur in Ede (Slijpkruikpark)


Prijzen:

Gratis proefles!

Losse Les: € 9,-

Kaart, 5 lessen: € 43,50

Kaart, 10 lessen: € 80,00


Inschrijven:

Wilt u graag gebruik maken van mijn diensten? Schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier!